Om oss

Galleri_5

Fredrikstad hundeskole er distriktets eldste og største hundeskole, og vi legger stor vekt på trivsel for både hund og eier. Hundeskolen drives av Arild Johnsen, som har 20 års erfaring med hund og kursvirksomhet. Alle våre instruktører jobber ut fra prinsippet om positiv forsterkning.

Hos oss kan ALLE trene.

Formålet med hundetreningen er å gi hund og eier et godt og hyggelig samvær med aktiviteter og lydighet.

Grunnleggende trening og innlæring skaper gjensidig forståelse mellom hund og eier. Hos oss er en veloppdragen hund en lykkelig hund.

Få hundeskoler har så fine treningsforhold. Vi har et stort og inngjerdet treningsområde. I tillegg har vi en stor » lekegrind» slik at også valpene kan få løpe løs og kose segetter en slitsom økt. Teorien på kursene foregår i egne lokaler på stedet.

Velkommen til oss for en hyggelig kursopplevelse!

 

Personale

 

Arild Johnsen: (Instruktør)

Har drevet med kursvirksomhet siden 1984. Han startet med golden retrievere, men har endt opp med storpuddelen Petra. Arild har drevet Fredrikstad Hundeskole siden 1994 og har diverse instruktørkurs bak seg. Han startet med intruktørkurs for Anders Hallgren i 1983, og han tok Hundetrenerskolen hos Turid Rugaas i 2004/2005. Han har lært etologi hos Lars Feldt og har instruktørkurs i spesialsøk fra Hundcampus.

 

Gro Heidi Hassing: (Instruktør)

Gro er den lykkelige eier av Golden Retriever hannen Leo. Gro er i hovedsak instruktør på alle de videregående kursene og kurs i spesialsøk. Hun har instruktørkurs i spesialsøk fra Hundcampus, og etologi har hun studert hos Lars Feldt. Gro har også gått kurs for Heidi Billkvam og Merethe Huser Andersen.

 

Rune Uteng: (Instruktør)

Rune er instruktør på valpe- og grunnkurs. Rune er for tiden uten hund, da hans Australian Shepperd tispe døde nylig.